زینب سلیمانی: حاج قاسم نماد امنیت و انسجام ملی بود پزشکیان: راه سردار سلیمانی تنها مسیر ایستادگی و دفاع از مظلوم است اسلامی: چرا آژانس ‌حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم نکرد؟ آیت‌الله ‌لاریجانی: ‌نوسانات شدید ‌بازار ارز و اقتصاد ‌قابل قبول نیست نبوی: جلسه سران قوا سمبل وفاق است ظریف: مهم‌ترین سرمایه این کشور مردم آن هستند پزشکیان: مشکل معیشت مردم با اصلاح رفتار مسئولان قابل حل است اسلامی: در رادیوداروها هم‌پای کشورهای پیشرفته پیش می‌رویم مجلس به دنبال استیضاح کدام وزرای دولت است؟ اختصاص سبد حمایتی برای دهک‌ اول تا هفتم پزشکیان: یارانه‌ها حذف نخواهد شد/ تشریح سیاست ارزی دولت اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد بازداشت ۷ عنصر معاند و کشف ۱۰۰ قبضه سلاح قاچاق توسط وزارت اطلاعات استانداری لرستان: اعتراضات معیشتی قابل‌احترام است؛ مردم نگذارند مطالباتشان منحرف شود شهادت یک بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاشگران

شایعه برخورد رییس جمهوری با وزیر کشور تکذیب شد

دفتر سخنگوی دولت شایعات مربوط به برخورد رییس جمهوری با وزیر کشور در ارتباط با مسائل پیرامون جمعیت هلال احمر را کذب محض عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۱۰ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 31
کد خبر: ۳۲۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر سخنگوی دولت با صدور اطلاعیه ای ضمن تکذیب شایعات و دروغ پردازی‌های مربوط به برخورد رییس جمهوری با عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور درخصوص مسائل پیرامون جمعیت هلال احمر، از مدعی‌العموم خواست، موضوع انتشار این گونه شایعات و اخبار دروغ که با نیات غیراخلاقی و مخرب به دنبال تضعیف نهاد دولت و ایجاد ناامیدی در جامعه هستند، را مورد پیگیری قرار دهد.

 

روز گذشته در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی شایعاتی مبنی بر برخورد تند لفظی حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهوری با عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در خصوص انتصاب سرپرست جدید جمعیت هلال احمر کشور منتشر شد.
 در شرایطی که رسانه‌های خارجی به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی و شکاف در جامعه هستند و کشور برای عبور از این شرایط نیازمند وحدت و انسجام داخلی است، برخی رسانه‌ها و جریانات با انتشار چنین شایعاتی عملا در مسیر واگرایی و ایجاد شکاف در کشور گام برمی‌دارند.

 

منبع: فارس 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار